Gyakran Ismételt Kérdések

 

Miért előnyös egy károsult jármű tulajdonosa részére a KárWeb gépjárműjavítási-ajánlatközvetítő szolgáltatás?

Egy laikus károsult általában nem tudja felmérni, hogy az általa megkeresett szerviz ajánlata, szolgáltatása mennyire kedvező. Több ajánlat bekérése pedig rengeteg időt és energiát kíván, sőt költséggel is járhat. A KárWeb rendszer garantálja rövid időn belül egy versenyképes ajánlat közvetítését, amely az ügyfél részére extra szolgáltatásokat is tartalmaz.

 

Mit jelentenek az extra szolgáltatások?

A beérkező javítási ajánlatok elbírálása során az egyik fontos szempont, az ügyfél részére felkínált extra szolgáltatások értékelése.

 

Mennyit kell fizetnie egy sérült jármű tulajdonosának a KárWeb szolgáltatás igénybevételéért?

A jármű tulajdonos részére a KárWeb szolgáltatása ingyenes, a biztosítónál történt kárbejelentést követően.

 

Milyen kötelezettséggel jár a jármű tulajdonosa részére a szolgáltatás igénybevétele?

A szolgáltatás igénybevétele önkéntes, nem jár semmilyen előzetes kötelezettség vállalással. A legkedvezőbb javítási ajánlat és extra szolgáltatások részletes megismerése után dönthet annak elfogadásáról vagy elutasításáról.

 

Mi garantálja a javítások szakszerűségét?

Kizárólag megfelelő szakmai háttérrel rendelkező, kárrendezésben gyakorlott szakműhelyek vannak szerződött javító partnereink között. Ráadásul a javítás befejezését követően, Call Centerünk értékelést kér az ügyféltől a javításra és a teljes szolgáltatási folyamatra vonatkozóan.

 

Miért előnyös a javítók szempontjából a KárWeb rendszerhez csatlakozni?

A javító műhelyek általában nem 100%-os kihasználtsággal működnek. A szabad kapacitás jobb kihasználásával javíthatják hatékonyságukat.

Nincs kényszer, kizárólag az általuk kiválasztott javítási munkákra tesznek ajánlatot.

Növekszik az az ügyfélkörük akik a legális javítókhoz fordulnak a helyreállítás megrendelésével.

 

Milyen káresetek alapján kerülhet ajánlatkérés a rendszerre?

A KárWeb kifejezetten azoknak az ügyfeleknek kíván segítséget nyújtani, akik még bizonytalanok, nem döntöttek a jármű javítójáról. Jelenleg ezeknek az ügyeknek jelentős része a fekete gazdaságot erősíti.

A KárWeb szolgáltatás nyújtotta előnyök segítségével szeretnénk ezeket az ügyfeleket visszairányítani a legális, garanciát nyújtó javítói szektor felé.

 

Mi a szerepe a KárWebnek a kárrendezési folyamatban?

A KárWeb nem csak egyszerű ajánlatközvetítőként működik, hanem arra törekszik, hogy valamennyi szereplő érdekei megfelelően érvényesüljenek.

Ennek az egyensúlynak a megteremtéséhez és folyamatos fenntartásához szükség van egy független szolgáltatóra, ez a KárWeb.